Notice: Undefined variable: expire in /home/agrotools/public_html/system/library/template.php on line 9

Presa baloti rotunzi AMA M120 Compact Magnum

Producător: AMA
Cod produs: M120 Compact Magnum Plus
Disponibilitate: Lipsa Stoc
0,00Lei
Fără TVA: 0,00Lei

Cantitate

 
0741 278 193- Comenzi telefonice 

Luni-Vineri, 09:00-17:00


Prezentare 

Camera de compresie este de tip fix. Sistemul de ambalare și de compresie este format din lanțuri de acționare și bare transversale ce permit ambalarea tuturor tipurilor de cultură verde sau uscata.Un dispozitiv alternativ de ambalator de înaltă performanță alimentează ușor culturile pentru a păstra cele mai bune substante nutritive. Închiderea mecanică exclusivă a porții și control  ușor, compresia flexibila face posibilă obținerea densitatii dorite, care, dacă este necesar, poate fi foarte mare și chiar mai mare decât cel al altor mașini din aceeași categorie.Puterea, costurile reduse de exploatare și întreținerea, ușurința de utilizare, versatilitatea și de înaltă performanță face acest aparat extrem de competitiv din punct de vedere calitate / performanta / pret.

Camera de compresie fix permite crearea unui balot cu un centru moale, astfel încât aerul să poată circula în interiorul acestuia pentru a îmbunătăți conservare a produsului. Stratul de suprafata de baloturi este puternic comprimat, în scopul de a se proteja mai bine. Poarta din spate este echipată cu un dispozitiv de blocare mecanică cu un cârlig , și deschizător hidraulic.

Sistemul de ambalaj cu antrenare pe lanț și traverse asigură o rotație perfectă a produsului în orice condiție și formarea de baloturi de mare densitate . Acest sistem este deosebit de recomandabil în recoltarea fânului verde. Rolele sunt robust construit cu un cilindru cu trei segmente și arbori de trecere pentru rezistență maximă și durată lungă de viață.
Jgheabul de balot ( opțional ) deplasează balotul dincolo de raza spate închidere poarta prevenind astfel manevre dificile. A doua roată disponibil ca opțiune pick-up.   Liantul firului dublu ( opțional ) reduce timpul de legare cu privire la liantul fir simplu, care este un echipament standard . Acesta oferă legare cu un număr mare de spire sfori și se recomandă , în special , pentru produse scurte . Numărul de spire este reglabil . Legarea, ca toate celelalte funcții ale mașinii , este controlat de la tractor printr-un mecanism hidraulic prin distribuitor. Dublu Liantul cu file de incrucisate ( opțional) reducerea timpului de legare dramatic ( -50 % ), cu o distribuție optimă a firului se pe balot . Numărul de spire este reglabil . Liantul net ( opțional ) reduce și mai mult timpul de legare ( -70 % ) și produce baloți formă perfect chiar și cu produse de dificile . Acesta oferă o mai bună rezistență la intemperii. Numărul de spire de plasă este reglabil .
Panoul de control pentru a fi instalat în cabina de conducere a tractorului, cu:
  • butonul “Start” pentru a comanda începerea de legare cu plasă sau sfoară selectat anterior
  • Selector net / sfoară
  • Semnalul de corn activa / dezactiva
  • Lumină roșie care semnalează atunci când se ajunge la o presiune prestabilită
  • Lumina verde care semnaleaza cand panou este pornit.

Balot rundă de butași de viță de vie produse de “M100 Super”, dacă sunt montate cu “setul de tăiere de viță de vie”.“M100 Super” pick-up, cu lățime de lucru de 145 cm.În cazul tuturor “M100”, “M120” și “M150” masina de balotat cilindric, standard de pick-up (versiune Super – L = 145 și 165 cm) poate fi ușor înlocuită cu extra-lat pick-up cu melci laterali (versiune Magnum L = 165, 185 și, la cerere, de 200 cm).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Notice: Undefined variable: expire in /home/agrotools/public_html/system/library/template.php on line 9