Notice: Undefined variable: expire in /home/agrotools/public_html/system/library/template.php on line 9

Folie interioara anticondens

Cod produs: folie anticondens
Disponibilitate: CERE OFERTA DE PRET
0,00Lei
Fără TVA: 0,00Lei

Cantitate

 

Este recomandată pentru dublarea foliei în solarii în cazul plantelor sensibile la picăturile de apă formate în urma condensului. Folosirea ei asigură o izolare termică bună, ceea ce duce la economisire de energie şi totodată reduce riscul de îngheţ....

Detalii...

Dimensiuni

10 x 0.6 x 100 m

4.2 x 0.05 x 100 m

    Foliile de interior-  pentru dublare sunt utilizate pentru a asigura o foarte buna izolare termica a serelor si solariilor si pentru a reduce cheltuielile cu energia termica in timpul anotimpurilor reci. Folia de interior pentru dublare este instalata orizontal intre cultura si folia care acopera sera sau solarul. In acest fel se creeaza un microclimat optim pentru dezvoltarea si cresterea culturilor. Fiind transparenta, lumina necesara dezvoltarii plantelor este lasata sa treaca, in schimb, datorita aditivilor IR prezenti in folie caldura este impiedicata sa se piarda din sera sau solar in exterior.

 Principalele caracteristici: 

  • rezista actiunii razelor solare pentru o durata de timp cel putin egala cu cea oferita de producator, caracteristica numita "stabilizarea UV a foliei", data de prezenta aditivilor UVA;

  • o alta caracteristica a foliei EURO film este cea numita "anti-drip", ce consta in tranformarea picaturilor de apa ce se formeaza pe suprafata inferioara a foliei intr-un film subtire de apa ce se prelinge frumos pe langa folie, neafectand astfel plantele din cultura.

  • blocheaza cat mai mult posibil pierderea de caldura noaptea, caldura acumulata pe parcursul zilei, caracteristica ce poarta denumirea de "efect termic", data de prezenta aditivilor IR.

 Datorita faptului ca asigura constant un plus de 4-6°C in plus in sera sau solar fata de temperatura de afara pe timpul noptii in conditiile in care nu se incalzeste deloc sunt economisite cu 25-30% costurile cu incalzirea, se asigura o timpurietate de 7-10 zile fata de culturile invelite cu folie normala si creste considerabil a productivitatea si calitatea culturilor.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Notice: Undefined variable: expire in /home/agrotools/public_html/system/library/template.php on line 9